SABANCI UNIVERSITY, TURKEY

Rreth Universitetit:
Sabanci University ku marrin bursë 68% e studentëve!
Universiteti ka:
11 programe Bachelor
50 programe Master
15 programe PhD
Për të mësuar më shumë rreth programeve, ju lutem shihni këtu: https://www.sabanciuniv.edu/en/all-programs
Për studentët ndërkombëtar, mund të merrni informata më të hollësishme varësisht nga niveli, këtu:

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!