CLARKSON UNIVERSITY – USA

Rreth Universitetit:

Me një traditë mbi 120 vjecare, Clarkson University I kushton rëndësi të vecantë cilësisë së arsimit. Me raport të lartë professor-student, studentë nga 65 vende të botës dhe mbi 95 programe, ky universitet ofron eksperiencë të jashtëzakonshme

– Clarkson University ka filluar të operojë qysh në vitin 1896
– Numri i studentëve në Universitet është rreth 4600
– Kampusi kryesor ndodhet në Postdam, New York ndërsa katër të tjera në Schenectady, Saranac Lake, Beacon,/New York dhe Pier/Manhattan

Për më shumë rreth Clarkson University, vizitoni: www.clarkson.edu

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!