Alleghny College

Rreth Universitetit:

• Alleghny College është themeluar  në vitin 1815
• Alleghny College ofron programe bachelor dhe master

• Alleghny College një institucion i arsimit të lartë në SHBA

Informatat për programet i gjeni këtu: https://sites.allegheny.edu/academics/

Për më shumë rreth universitetit, vizitoni: https://allegheny.edu/

Ejani na vizitoni dhe merrni informata më të hollësishme për aplikim bashkë me ne – partnerin e Alleghny College

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!