Post

Kurse me ZBRITJE të mëdha në Smart Center – OFERTA VERORE

Ne Smart Center duke filluar nga muaji qershor do te fillojne kurset pergatitore intenzive me Zbritje te medha; Oferta perfshin kurset TOEFL. IELTS, SAT, GJuhe Angleze, Gjuhe Gjermane, Speaking English TOEFL iBT do te zgjase 7 jave intensive – cdo dite nga 2 ore dhe do te kushtoje 224.99 euro  SAT – do te mbahet...

Post

Vlerësimi i testit IELTS

Nota Niveli i aftësisë Përshkrim 9 Ekspert Kandidati ka komandë absolute të gjuhës. Përdorimi i gjuhës Angleze nga ata është i saktë, i rrjedhshëm dhe tregon kuptim të plotë. 8 Përdorues shumë i mirë Kandidati ka komandë të plotë të gjuhës me vetëm disa pasaktësi dhe përdorim të papërshtatshëm. Ata mund të keqkuptojnë disa gjëra...

Post

Tri këshilla për të marr pikë të larta në testin TOEFL

Të arrish të marrësh rezultate të larta në testin e TOEFL është një sfidë mjaftë e madhe. Përgaditjet për të ju nënshtruar një testi të tillë kërkojn javë të tëra. Me rezultate të mira ju mund të regjistroni në universitetet më të mira të botes. Cdo universitet i ka pikët minimale që i kërkon nga...

Kurse përgatitore për TOEFL, IELTS dhe SAT
Post

Kurse përgatitore për TOEFL, IELTS dhe SAT

Testet TOEFL iBT, IELTS dhe SAT janë teste standard kyqe të cilat janë të nevojshme, e thuajse të domosdoshme për studime jashtë vendit. Përderisa testet e gjuhes TOEFL/IELTS kërkohen për studime bachelor dhe magjistraturë/doktoraturë, SAT kërkohet vetëm për nxënësit e shkollës së mesme që duan të regjistrohen në Universitet për studime bachelor. Testet TOEFL dhe IELTS...

Post

Disa fakte “interesante” për SAT

Shumica e shohin SAT si testin më serioz standard për arsye se shumica e Universiteteve më prestigjioze në botë e shohin si matësin më të mirë të nivelit të një nxënësi. Mirëpo, ndoshta ka disa fakte interesante që mund të mos i dini për SAT. Këtu po i ndajmë disa nga to me ju: SAT...

Post

Struktura e testit IELTS

Testi IELTS perbehet nga kater pjese: leximi, degjimi bisedimi shkrimi Ne total testi zgjate rreth 2 ore e 45 min. Diten e testit pjeset e leximit, degjimit dhe shkrimit renditen njera pas tjetres, perderisa bisedimi do te jete ose pas nje pauze disa oreshe ose nje dite tjeter duke u varur nga qendra ne te...

Post

Dallimet në mes të SAT-së së vjetër dhe SAT-së së re

SAT (Scholastic Aptitude Test) është njeri nga testet më të rëndësishme për pranim në Universitet për nxënësit e shkollave të mesme. Testi në përmbajtje ka dy pjesë, atë të matematikës dhe gjuhës angleze. Në pranverën e këtij viti, 2016, Collegeboard ka ardhur me verzionin e ri të SAT. Testi ka disa ndryshime rrënjësore, kështuqë nuk...

Post

Ndryshimet në mes TOEFL dhe IELTS

   TOEFL dhe IELTS jane testet me te perdorura ne bote per te testuar aftesine ne gjuhen angleze. Testet dallojne ne shume gjera, megjithate disa elemente i kane te ngjajshme, si psh fakti qe validiteti i te dy testeve zgjat dy vite.  Gjithashtu te dyja testet masin aftesine tende ne gjuhen angleze ne kater lami...

Post

ÇKA DUHET TË DI PËR TESTIN TOEFL?

Shumica prej nesh kemi dëgjuar për testin TOEFL (Test of English as a Foreign Language) i cili dita-ditës po bëhet më i rëndësishëm, por ndoshta nuk dimë shumë rreth tij. Testi TOEFL e teston nivelin tuaj të gjuhës angleze, dhe e ndihmon Universitetin të vendosë nëse jeni të gatshëm të ndiqni ligjërata në gjuhën angleze....

  • 1
  • 2