home-bg-7

Çdo student dhe çdo minutë
në Smart Center ka vlerë.

Rekordet e Smart Center

0 Rekordi në TOEFL
0 Rekordi në SAT
$0 Bursa më e lartë

Më të Rejat

Geneva Business School
Geneva Business School

Rreth Universitetit: • Geneva Business School është themeluar  në vitin 1995 • Geneva Business School ofron programe bachelor dhe master •...

Alleghny College
Alleghny College

Rreth Universitetit: • Alleghny College është themeluar  në vitin 1815 • Alleghny College ofron programe bachelor dhe master • Alleghny College...

St Mary’s University
St Mary’s University

Rreth Universitetit: • St Mary’s University është themeluar  në vitin 1815 • St Mary’s University ofron programe bachelor dhe master •...

Sukseset e Fundit

Laurit Muja

Laurit Muja

Knox College
Laurit Muja fitoi burse 4 vjeçare prej 126,000 mijë dollarësh në Knox College në Illinois, SHBA .
Euron Xhelili

Euron Xhelili

Syracuse University
Euron Xhelili, ka fituar bursë prej 86520 dollarësh nga Syracuse University, New York. Syracuse është njeri nga Universitetet më prestigjioze në botë për programin e Biznesit
Endri Shema

Endri Shema

Wheaton College
Endri Shema, ka fituar bursë prej 100,000 dollarësh nga Wheaton College, USA

Çka thonë kandidatët për Smart Center

A jeni gati për të filluar kursin?