Geneva Business School
Post

Geneva Business School

Rreth Universitetit: • Geneva Business School është themeluar  në vitin 1995 • Geneva Business School ofron programe bachelor dhe master • Geneva Business School një institucion i arsimit të lartë në Zvicërr dhe renditet e 57-ta nga 100 shkollat ​​më të mira të biznesit në botë dhe shkolla e 2-të e biznesit në Zvicër, sipas Revistës...

Alleghny College
Post

Alleghny College

Rreth Universitetit: • Alleghny College është themeluar  në vitin 1815 • Alleghny College ofron programe bachelor dhe master • Alleghny College një institucion i arsimit të lartë në SHBA Informatat për programet i gjeni këtu: https://sites.allegheny.edu/academics/ Për më shumë rreth universitetit, vizitoni: https://allegheny.edu/ Ejani na vizitoni dhe merrni informata më të hollësishme për aplikim bashkë me...

St Mary’s University
Post

St Mary’s University

Rreth Universitetit: • St Mary’s University është themeluar  në vitin 1815 • St Mary’s University ofron programe bachelor dhe master • St Mary’s University një institucion i arsimit të lartë në Angli Informatat për programet i gjeni këtu: https://www.stmarys.ac.uk/courses/courses.aspx Për më shumë rreth universitetit, vizitoni: https://www.stmarys.ac.uk/home.aspx Ejani na vizitoni dhe merrni informata më të hollësishme për...

RIT Kosovo
Post

RIT Kosovo

Smart ka marrëveshje me RIT Kosovo për aplikim në këtë Universitet! Pse të aplikoni në RIT Kosovo përmes nesh? Po ju japim vetëm disa arsye: – Ne ju ndihmojmë me formën e aplikimit për pranim FALAS – Ne ju ndihmojmë me aplikim për bursë FALAS – Tek ne, mund të merrni përgatitjen më profesionale për...

IU International University of Applied Sciences
Post

IU International University of Applied Sciences

Rreth Universitetit: • IU International University of Applied Sciences është themeluar  në vitin 1998 • IU International University of Applied Sciences ofron programe bachelor dhe master • IU International University of Applied Sciences një institucion i arsimit të lartë në Gjermani Për të parë programet e Universitetit, ju lutemi vizitoni faqen: https://www.iubh-international.com/bachelor/degree-programmes/ Informatat për studentët e...

Webster University in Athens
Post

Webster University in Athens

Rreth Universitetit: • Webster University in Athens është themeluar  në vitin 2014 • Webster University ofron programe bachelor dhe master • Webster University një institucion amerikan i arsimit të lartë në Greqi Për të parë programet e Universitetit, ju lutemi vizitoni faqen: https://webster.edu.gr/academics/index.php Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i gjeni këtu: https://webster.edu.gr/admissions/index.php Për më...

LCC International University
Post

LCC International University

Rreth Universitetit: • LCC International University është themeluar  në vitin 1991 • LCC International University ofron programe bachelor dhe master • LCC International University është një institucion i arsimit të lartë në Latvia Për më shumë rreth universitetit, vizitoni: https://lcc.lt/ Ejani na vizitoni dhe merrni informata më të hollësishme për aplikim bashkë me ne – partnerin...

Riga Technical University
Post

Riga Technical University

Rreth Universitetit: • Riga Technical University është themeluar  në vitin 1862 • Riga Technical University ofron programe bachelor, master dhe doktoraturë • Riga Technical University është një institucion i arsimit të lartë në Riga, Latvia Për të parë programet e Universitetit, ju lutemi vizitoni faqen: https://www.rtu.lv/en/studies Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i gjeni këtu:...

University of Veterinary Medicine
Post

University of Veterinary Medicine

Rreth Universitetit: • University of Veterinary Medicine është themeluar  në vitin 1787 • University of Veterinary Medicine ofron programe bachelor, master dhe doktoraturë • University of Veterinary Medicine është një institucion i arsimit të lartë në Hungari Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i gjeni këtu: https://univet.hu/en/education/admission/ Për më shumë rreth universitetit, vizitoni: https://univet.hu/en Ejani...

Acsenda School of Management
Post

Acsenda School of Management

Rreth Universitetit: • Acsenda School of Management është themeluar  në vitin 2015 • Acsenda School of Management ofron programe bachelor dhe master • Acsenda School of Management është një institucion i arsimit të lartë në Vancouver Kanadë Për të parë programet e Universitetit, ju lutemi vizitoni faqen: https://acsenda.com/academic-programs/ Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i...