HULT

Rreth Universitetit:

HULT International Business School është Universtet privat me kampuse në Londër, San Francisko, Dubai, Boston, New York, dhe Shanghai. HULT, i emërtuar sipas donatorit të Universitetit, ka ardhur nga instituti amerikan, The Arthur D.Little School of Management, i krijuar në vitin 1964 në Massachusetts të SHBA.

HULT mbanë akreditimin prestigjioz “Triple Crown” që do të thotë është i akredituar nga 3 institutucionet më të rëndësishme të akreditimit (AASCB, AMBA dhe EQUIS), akreditim ky të cilin e kanë vetëm 1% të shkollave të biznesit në botë.

HULT gjithashtu ka HULT Prize, e cila është gara më e madhe e studentëve në botë, e krijuar në bashkëpunim me United Nations, Presidentin Clinton, dhe Barack Obama.

Hult rangohet si:
– I 13-ti më i mirin ë botë për shkallën e magjistraturës në biznes (MiM, 2017)
– I pari për shumëllojshmëri të studentëve (Mim, 2017)
– I 9-ti për rrogat më të mëdha të studentëve pas përfundimit të shkollës (Bloomberg Business, 2017)
– I 15-ti në notë për programin master 1 vjecar të biznesit (Forbes, 2017)

Për më shumë rreth Hult International Business School, vizitoni: www.hult.edu

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!