Oferta verore në Smart Center
Post

Oferta verore në Smart Center

Oferta Verore po vjen ne Smart Center. Te gjitha kurset TOEFL, SAT, IELTS, Gjuhe ANGLEZE, Gjuhe GJERMANE, SPEAKING English Course do te jene me zbritje dhe intenzive. TOEFL – 240 euro, duke perfshire ne cmim edhe librat. Pergatitje zgjate 7 jave. SAT – 60 euro Zbritje, dhe kursi zgjate 7 jave IELTS – 320 euro Speaking...

Post

OFERTA VERORE me shume ZBRITJE

Ne Smart Center duke filluar nga muaji qershor do te fillojne kurset pergatitore intenzive me Zbritje te medha; Oferta perfshin kurset TOEFL. IELTS, SAT, GJuhe Angleze, Gjuhe Gjermane, Speaking English TOEFL iBT do te zgjase 7 jave intensive – cdo dite nga 2 ore dhe do te kushtoje 224.99 euro  SAT – do te mbahet edhe ne...

Pse duhet që aplikimin për studimet me bursë jashtë vendit të bëni permes Smart Center
Post

Pse duhet që aplikimin për studimet me bursë jashtë vendit të bëni permes Smart Center

Pse duhet që aplikimin për studimet me bursë jashtë vendit të bëni permes Smart Center? Studimet me burse ne universitetet ne Evrope dhe SHBA kurr nuk kane qene me afer te realizueshme. Smart Center duke filluar nga shtatori I vitit te kaluar ka arritur marreveshje bashkepunimi me nje numer te konsiderueshem te univeristeteve te njohura...

Sa pikë TOEFL kërkojnë Universitet më të mira?
Post

Sa pikë TOEFL kërkojnë Universitet më të mira?

Testi TOEFL kërkohet nga Universitetet që ligjerojnë në gjuhën angleze anë e mbanë botës. Nuk ka pikë kaluese në TOEFL, mirëpo secili institucion ka kriterin e vet të pranimit. Nëse jeni nxënës ambicioz dhe synoni Universitetet më të mira botërore, më poshtë i gjëni pikët minimale TOEFL që duhet të keni për disa nga Universitetet...