Geneva Business School

Rreth Universitetit:

• Geneva Business School është themeluar  në vitin 1995
• Geneva Business School ofron programe bachelor dhe master

• Geneva Business School një institucion i arsimit të lartë në Zvicërr dhe renditet e 57-ta nga 100 shkollat ​​më të mira të biznesit në botë dhe shkolla e 2-të e biznesit në Zvicër, sipas Revistës CEOWORLD në 2021.

Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i gjeni këtu: https://gbsge.com/en/programs/more-information/admissions-faqs/

Për më shumë rreth universitetit, vizitoni: https://gbsge.com/

Ejani na vizitoni dhe merrni informata më të hollësishme për aplikim bashkë me ne – partnerin e Geneva Business School

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!