Swiss Education Group

Swiss Education Group

A doni të studioni në Universitetet më të mira të Hotilerisë në botë?

Me kushtet më supriore dhe mundësitë më te mira për punësim pas studimeve?

A doni të kryeni praktikë gjatë kohës së studimeve në kompanitë më prestigjioze?

Atëherë, aplikoni me Smart Application Agency në njërin nga Universitet e Swiss Education Group.

Keto janë programet bachelor që mund ti gjeni: https://www.swisseducation.com/en/page/bachelor-programmes/

Ndërsa ato master: https://www.swisseducation.com/en/page/master-programmes/

Universitetet e Swiss Education Group:

1) HIM Hotel Institute Montreux

2) Culinary Arts Academy Switzerland

3) César Ritz Colleges Switzerland

4) SHMS Swiss Hotel Management School

Të gjitha shkollat, pa përjashtim, listohen si ndër më të mirat, ose më të mirat në botë, në fushat e tyre respektive.

Edukim më prestigjioz nuk mund të gjeni! Andaj, filloni sa më herët aplikimin bashkë me ne, dhe rrisni mundesitë tuaja për pranim dhe per bursë! Universitet e dhëna kanë oferta të vecanta për nxënësit që aplikojnë përmes nesh.

_________________________________________________________________

Vetem disa nga arsyet pse duhet te aplikoni:

– Jane nga shkollat me prestigjioze ne bote per hotileri dhe kulinari

– Kane 5 programe bachelor te specializuara dhe shume te vecanta

– 7 programe master

– Me shume se 24,000 studente ne gjithe boten

– Vendodhje ne disa nga vendet me te bukura

– Te gjitha kostot i keni te perfshira ne cmim – akomomodim dhe ushqim

– Kane me shume se 100 partner industrial ne bote, ku ju mund te punesoheni pas studimeve

– Gjate kohes qe studioni do kryeni praktike ne kompanite me serioze boterore

– Programet jane te akredituara nga partner nga UK dhe USA

– Mundesi per bursa ne shuma prej 20 mije, 30 mije euro varesisht prej kohes kur aplikoni

Zgjedhja me e mire per studime eshte njera nga shkollat e Swiss Education Group.