Ndihme për aplikim në universitetet anglisht-folëse

Home / Ndihme për aplikim në universitetet anglisht-folëse

DOC3_Procesi i aplikimit _ Foto (1)

Smart Center përvec organizimit të kurseve për bursa ndërkombëtare  si TOEFL, IELTS, SAT/ACT dhe GRE/GMAT, ofron edhe shërbimin;

NDIHMË RRETH APLIKIMIT NË UNIVERSITETET ANGLISHT- FOLEËE NE REGJION, EVROPË DHE SHBA

Ky shërbim perfshinë: 

  •  Plotësimin e aplikacionit
  •  Ndihmë për letren motivuese
  •  Ndihmë për esenë pranuese
  •  Ndihmë rreth përpilimit te rezymesë (për studentët ne master dhe doktoraturë)
  •  Ndihmë tjetër sipas kritereve te universitetit
  •  Ndihmë për regjistrim në TOEFL dhe SAT

Shërbimi kryhet në disa seanca.

E tëra që duhet të bëni është që ta caktoni një takim me profesorët tanë në zyrën e pranimit në Smart Center ose kontaktoni në telefonat tanë dhe filloni seancat për regjistrim.

A jeni gati për të filluar kursin?