Aplikimi me Smart Application Agency

Studioni ku të doni me Smart Application Agency!

KUSH JEMI NE?
Studioni kudo në botë me Smart Application Agency – agjension profesional i aplikimit për studime jashtë vendit për të gjitha nivelet – Bachelor, Master, PhD.
Agjentët tanë merren me aplikimin tuaj, nga fillimi deri në fund të procesit.
ÇKA OFRON SAA?
Si pjesë e shërbimeve tona, ne ofrojmë ndihmë profesionale me:
– Përzgjedhjen e Universiteteve kudo në botë të përshtatshme për aplikim për ju
– Shiqimin e kritereve për pranim dhe për bursë
– Përcjelljen e datave të aplikimit
– Plotësimi profesional të formës së aplikimit
– Ndihmë me letrën motivuese
– Ndihmë me letrat e rekomandimit
– Ndihmë me krijimin e CV-së
– Kompletimin e të gjitha dokumenteve për dorëzim në kohën e duhur
– Ndihmë me mbajtjen e komunikimit me zyrtarët e Universiteteve
– Përcjellje e procesit deri në pranimin tuaj në Universitetin që dëshironi.
SI TË FILLONI?
Na kontaktoni në rrjete sociale, apo fizikisht dhe merrni informata të hollësishme rreth shërbimeve tona. Pastaj filloni me procesin e aplikimit.
KUR TË FILLONI?
Aplikimet vetëm se janë hapur, andaj na kontaktoni sa më herët.
A KRYEJMË SHËRBIME ONLINE?
Për shkak të situatës, të gjitha shërbimet tona ofrohen edhe online.
Sherbimet online kryhen nga e Hena deri te Enjten nga 14 00 deri 16 00.
KU NA GJENI?
SAA gjendet në Prishtine ne objektin e Smart Center (Aktash), afër Ambasadës Sllovene.
Ju mirepresim!