Oferta verore në Smart Center
Post

Oferta verore në Smart Center

Oferta Verore po vjen ne Smart Center. Te gjitha kurset TOEFL, SAT, IELTS, Gjuhe ANGLEZE, Gjuhe GJERMANE, SPEAKING English Course do te jene me zbritje dhe intenzive. TOEFL – 240 euro, duke perfshire ne cmim edhe librat. Pergatitje zgjate 7 jave. SAT – 60 euro Zbritje, dhe kursi zgjate 7 jave IELTS – 320 euro Speaking...

Saint Camillus International University of Health Sciences
Post

Saint Camillus International University of Health Sciences

Rreth Universitetit Saint Camillus International University of Health Sciences eshte Universitet i dedikuar krejtesisht per shkenca mjekesore. I ndodhur ne Itali dhe eshte pjese e World Directory of Medical Schools, bashkepunim ne mes the World Federation for Medical Education (WFME) dhe Foundation for Advancement of International Medical Education and Research (FAIMER). Per programin e Mjekesise...

Post

Kurs pergatitor per testin e SAT-së në

Smart Center ne fillim te Qershorit do te filloje me grupin e ri pergatitor per testin shume te rendesishem SAT. Testi mbahet edhe ne matematike edhe gjuhe angleze. Kursi do te jete me ZBRITJE dhe eshte intenziv 7 javor cdo dite pune nga 90 deri 120 minuta per secilen pjese. ============================== Pse është i rëndësishëm testi...

Post

Kurse me ZBRITJE për gjuhë Angleze, Gjermane dhe Speaking English në

Ne Smart Center fillon oferta verore me ZBRITJE per kurset e gjuhes Angleze, Gjermane dhe Speaking English Kurset e gjuhes Angleze vetëm 8499 € për 1 Nivel – Kurset e gjuhes Gjermane vetëm 12999 € për 1 NIVEL (perfshihen nivelet A1 dhe A2) Speaking English 89.89 € Të gjitha kurset janë intensive Regjistrimet kanë filluar. Inkurajohen të gjithë kandidatët...

Post

Vlerësimi i testit IELTS

Nota Niveli i aftësisë Përshkrim 9 Ekspert Kandidati ka komandë absolute të gjuhës. Përdorimi i gjuhës Angleze nga ata është i saktë, i rrjedhshëm dhe tregon kuptim të plotë. 8 Përdorues shumë i mirë Kandidati ka komandë të plotë të gjuhës me vetëm disa pasaktësi dhe përdorim të papërshtatshëm. Ata mund të keqkuptojnë disa gjëra...

Post

Tri këshilla për të marr pikë të larta në testin TOEFL

Të arrish të marrësh rezultate të larta në testin e TOEFL është një sfidë mjaftë e madhe. Përgaditjet për të ju nënshtruar një testi të tillë kërkojn javë të tëra. Me rezultate të mira ju mund të regjistroni në universitetet më të mira të botes. Cdo universitet i ka pikët minimale që i kërkon nga...

Kurse përgatitore për TOEFL, IELTS dhe SAT
Post

Kurse përgatitore për TOEFL, IELTS dhe SAT

Testet TOEFL iBT, IELTS dhe SAT janë teste standard kyqe të cilat janë të nevojshme, e thuajse të domosdoshme për studime jashtë vendit. Përderisa testet e gjuhes TOEFL/IELTS kërkohen për studime bachelor dhe magjistraturë/doktoraturë, SAT kërkohet vetëm për nxënësit e shkollës së mesme që duan të regjistrohen në Universitet për studime bachelor. Testet TOEFL dhe IELTS...

Post

Disa fakte “interesante” për SAT

Shumica e shohin SAT si testin më serioz standard për arsye se shumica e Universiteteve më prestigjioze në botë e shohin si matësin më të mirë të nivelit të një nxënësi. Mirëpo, ndoshta ka disa fakte interesante që mund të mos i dini për SAT. Këtu po i ndajmë disa nga to me ju: SAT...

Post

Piket minimale te kerkuara ne TOEFL nga universitete te ndryshme

TOEFL eshte nje nder testet me te kerkuara per te matur aftesine ne gjuhen angleze. Cdo universitet e ka minimum e kerkuar per kete test. Me posht mund te gjeni listen me piket minimale te kerkuara nga universitet te ndryshme.   TOEFL iBT American University 100 Arizona State University 61 Barry University 79 Boston College...

Post

Struktura e testit IELTS

Testi IELTS perbehet nga kater pjese: leximi, degjimi bisedimi shkrimi Ne total testi zgjate rreth 2 ore e 45 min. Diten e testit pjeset e leximit, degjimit dhe shkrimit renditen njera pas tjetres, perderisa bisedimi do te jete ose pas nje pauze disa oreshe ose nje dite tjeter duke u varur nga qendra ne te...

  • 1
  • 2