Kontakti

Home / Kontakti

Smart Center

Smart Center është qendër për teste standard për bursa ndërkombëtare TOEFL, IELTS, SAT, GRE/GMAT. Organizon edhe kurse sipas nivele të gjuhës angleze dhe gjermane për të gjitha nivelet si dhe kurse të matematikës për nxënës dhe student dhe provime pranuese për fakultete.

Kontakti

  • Rexhep Mala / Kosove Pristina 10000
  • 044-105-697 // 049-81 81 89 // 044 (049) /11 36 81
  • [email protected]

Social Media

A jeni gati për të filluar kursin?