MAINE UNIVERSITY, USA

MAINE UNIVERSITY, USA

Rreth Universitetit:

I themeluar në vitin 1865, Universiteti i Maine-it është institucion akademik i akredituar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Universiteti gjindet në Orono përgjatë brigjeve të lumit Stillwater. Ai synon të ofrojë edukim kualitativ si dhe hulumtime në fushat e ndryshme. Studentet kryesisht vijnë nga Shtetet e Bashkuara si dhe në 49 shtete të tjera dhe 67 vende. Umaine ofron 90 diploma universitare, 85 programe master dhe 35 programe doktoraturë.

Universiteti i Maine-it ofron rreth 100 programe të nivelit Bachelor të ndara nëpër kolegje.

Për më shumë rreth universitetit vizitoni: https://umaine.edu

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!