SABANCI UNIVERSITY, TURKEY

Studioni me burse permes Smart – ne TURQI

Marreveshje e Smart Center me univeristetin e njohur Sabanci University ne Turqi

Kemi nderin qe te ju informojme se duke filluar nga sot Smart Center behet perfaqesues zyrtar i univeristetit te njohur Sabanci, per Kosove

Sabanci University eshte nje universitet me renome jo vetem ne Turqi.

– Ranged in first five best universities of Turkey
– The Most Entrepreneurial and Innovative University of Turkey
– 18th in THE’s BRICS & Emerging Economies Rankings 2017
– 14th in THE World’s best small universities 2017
– 52nd in THE 100 under 50 Rankings 2016
– 13th in the QS Emerging Europe&Central Asia Rankings 2017
– 33rd in the THE Asia University Rankings 2017
– Among top 350-400 universities in THE World University Rankings 2017
– One of the top Business Schools in the world (ref: AACSB) accrediation)

Univeristeti Sabanci ofron bursa studimi edhe deri 100% ne studmet bachelor dhe Master me programe shume atraktive me mundesi shkembimi ne univeristete te njohura ne Evrope dhe ShBA.

Prorame nga me te ndryshmet dhe shume atraktive ne nivelin Bachelor, Master dhe PHD. Me shume per programet dhe univeristetin i gjeni ne: https://www.sabanciuniv.edu/en

Na vizitoni ne Smart per info me te detajuara  rreth programeve si dhe ndihmes per aplikim.ne kete universitet dhe univeritete tjera ku Smart ka marreveshje. Cdo dite pune 11 00 deri 17 30