Pse duhet që aplikimin për studimet me bursë jashtë vendit të bëni permes Smart Center

study abroad

Pse duhet që aplikimin për studimet me bursë jashtë vendit të bëni permes Smart Center?

Studimet me burse ne universitetet ne Evrope dhe SHBA kurr nuk kane qene me afer te realizueshme.

Smart Center duke filluar nga shtatori I vitit te kaluar ka arritur marreveshje bashkepunimi me nje numer te konsiderueshem te univeristeteve te njohura ne Evrope dhe SHBA. Shumica e tyre japin bursa per nxenes dhe student ku si ndermjetesues per to do te jete Smart Center. Disa nga universitetet me te cilat Smart ka marreveshje  jane listuar me poshte. Numri I tyre po rritet ende

HULT Business School – LONDON, HAMK University – FINLAND, American College of Thessaloniki – ACT (Greece),  American University in Bulgaria – AUBG,  United International Business Schools – UIBS – Switzerland, Easter Mediterranean University – EMU – Cyprus, Swiss Education Group of Universities – Switzerland, (5 universitete), Syracuse University – New York, USA , Webster University – Switzerland, Anglo American University (AAU) – Prague, Munich Business School – Germany, Budapest Metropolitan  University – Hungary, International Business School (IBS)- Hungary, Jacobs University – Bremen -Germany, AUGUSTANA College – USA, MAINE University – USA, Sabanci University, Instambul, Turkey

Shume nxenes dhe student kane filluar aplikimet ne keto universitete permes Smart Center. Jane plot arsye shume pozititve pse duhet aplikimi te behet permes qendres tone. Te gjitha sherbimet qe do ti listojme me poshte ndihmojne procesin e aplikimit ne universitete dhe jane pa ngarkese financiare.

 • Njoftimi me platëformat digjitale për plotësimin e aplikacioneve për pranim në Universitete
 • Këshilla lidhur me programet e ndryshme të shkollimit në Amerikë dhe Europë
 • Këshilla lidhur me kulturen dhe jetesën në Shtetet e Bashkuara dhe Europë
 • Plotësimin e aplikacionit
 • Ndihmë për letren motivuese
 • Ndihmë për esenë pranuese
 • Ndihmë rreth përpilimit te rezymesë (për studentët ne master dhe doktoraturë)
 • Ndihmë tjetër sipas kritereve te universitetit
 • Ndihmë për regjistrim  dhe plotësim të kushteve për testet standard (TOEFL, SAT, IELTS, GRE/GMAT)
 • Ndihmë në plotësimin e dokumenteve te nevojshme për udhëtim dhe jetesë si: aplikimi për vizë, si të paguhet SEVIS fee, informata lidhur me formen  I-20 per studentet qe aplikojne ne SHBA . Tendence qe kjo ndihme te bëhet edhe në universitete ne Evropë.
 • Ndihmë lidhur me gjetjen e një pune studentore
 • Ndimë lidhur me gjetjen e një vendbanimi
 • Ne plot universitete me te cilat Smart ka marreveshje bashkepunimi ju nuk do te paguani per aplikim (application fee). Pra aplikimi nese behet permes Smart eshte falas. Univeristete te tilla jane psh Augustana University SHBA, Main University SHBA, HAMK Finlande, EMU Qipro, Jacobs Gjermani, IBS – Hungari etj
 • Ne shumicen e universiteteve bursat varijojne, por ne shume prej tyre bursat mund te jene te plota deri ne 100%. Ketu ndihma e Smart eshte gjithmone aktuale ne tendence qe te qe te rritet bursa.e kandidateve
 • Universitete te caktuara si ACT – Greqi per kandidatet qe aplikojne ne kete universitet permes Smart Center ofron burse fillestare automatikisht prej 50% per kandidat.

Qe te jemi me afer kandidateve qe aplikojne permes Smart kemi caktuar orar konsultimesh direkt, ku kandidatet I marrin informatat e duhura nga stafi profesionist I Smart dhe percejllim bashke me ta ta procesin e aplikimit.

Na kontaktoni per caktim te terminit direkt: 044-105-697 ; 049-81 81 89, cdo dite pune nga 11 00 deri 19 30