Southern Cross University

Rreth Universitetit:

• Southern Cross University është themeluar  në vitin 1994
• Southern Cross University ofron programe bachelor dhe master
• Southern Cross University është një institucion i arsimit të lartë në Australi, me 3 kampuse kryesore dhe 7 kampuse tjera

Për të parë programet e Universitetit, ju lutemi vizitoni faqen: https://course-search.scu.edu.au/

Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i gjeni këtu: https://www.scu.edu.au/study-at-scu/international-future-students/how-to-apply-international-future-students/

Për më shumë rreth universitetit, vizitoni: https://www.scu.edu.au/

Ejani na vizitoni dhe merrni informata më të hollësishme për aplikim bashkë me ne – partnerin e Southern Cross University

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!