University of Nebraska-Lincoln

Rreth Universitetit:

• University of Nebraska-Lincoln është themeluar  në vitin 1994
• University of Nebraska-Lincoln ofron programe bachelor, master, dhe doktoratë
• University of Nebraska-Lincoln është një institucion i arsimit të lartë në SHBA

Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i gjeni këtu: https://www.unl.edu/prospective/

Për më shumë rreth universitetit, vizitoni: https://www.unl.edu

Ejani na vizitoni dhe merrni informata më të hollësishme për aplikim bashkë me ne – partnerin e University of Nebraska-Lincoln

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!