John Cabot University

Rreth Universitetit:

Universiteti John Cabot kombinon sistemin e shkollimit amerikan me eksperiencën e të jetuarit evropiane. Me profesorë nga gjithë bota, me studentë nga 70 vende të botës, dhe me 13 programe, John Cabot radhitet si Universiteti I 13-të në Evropë për nga kualiteti.

– John Cabot University ka filluar të operojë qysh në vitin 1972
– Është Universiteti i parë amerikan i akredituar në Italu
– Numri i studentëve në Universitet është 1000-1500
– Kampusi ndodhet në Romë, Itali

Për më shumë rreth John Cabot, vizitoni: www.johncabot.edu

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!