NORTHWEST MISSOURI STATE UNIVERSITY – USA

Rreth Universitetit:

Universiteti Northwest Missiouri State ështëthemeluar në vitin 1905, i cili ka program katër vjeçar në nivelin bachelor dhe gjithashtu programe master. Ky Universitet ndodhet në Maryville, Missouri, Shtetet e Bashkuara të Amerikes. Universiteti ofron për studenta 127 programe ne4 nivelin bachelor dhe 40 programe në nivelin Master.

– Universiteti Northwest Missiouri State ka filluar të operojë qysh në vitin 1905
– Është Universiteti publik
– Numri i studentëve në Universitet është after 7,000

Linku i Universitetit: https://www.nwmissouri.edu/

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!