Jacobs University
Post

Jacobs University

Rreth Universitetit: Universiteti Jacobs gjindet në Bremen, Gjermani dhe u themelua me mbështetjen e qytetit të Bremenit, Universitetit të Bremenit dhe Universitetit Rice në Houstan, Texas. Universiteti operon që nga viti 2001, është universitet privat dhe i akredituar. Jacobs University Bremen është një universitet Amerikan në Bremen-Nord, Bremen, Gjermani. Ai ofron programe studimi në inxhinieri,...

International Business School
Post

International Business School

Rreth Universitetit: • IBS ka filluar të operojë nga viti 1991 si kolegji i parë privat për edukim te nivelit te lartë në Evropën Qendrore. • IBS ofron programe bachelor, master dhe doktoraturë. • Studentet ne IBS vijnë nga më shumë se 100 vende duke e bërë këtë kolegj të ketë shumë diversitet. • IBS...

Metropolitan University Budapest
Post

Metropolitan University Budapest

Rreth Universitetit:  • Universiteti Metropilitan-Budapest është një institucion privat i arsimit të lartë i cili është i akredituar. Zyrtarisht është I njohur si Universiteti Metropolitan i Shkencave të Aplikuara. • Universiteti Metropolitan Budapest – është një ndër Universitet më të mëdhenj privat në Hungari me një komunitet prej 8,000 studentësh. • Ky Universitet ofron një...

UIBS (Londer, Barcelona, Madrid, Zurich, Tokyo, Brussels, Milan, Geneva, Antwerp, Amsterdam)
Post

UIBS (Londer, Barcelona, Madrid, Zurich, Tokyo, Brussels, Milan, Geneva, Antwerp, Amsterdam)

UIBS – United International Business School – Zyrich, Zvicer I dedikuar për edukimin ndër-kulturor me një perspektivë globale, Shkolla e Organizatave të Bashkuara të Biznesit Ndërkombëtar (UIBS) është një institucion i pavarur dhe i akredituar privat i arsimit të lartë me kampuset e saj në Evropë dhe Azi. UIBS ofron studime fleksibile të biznesit dhe...

Eastern Mediterranean University
Post

Eastern Mediterranean University

Rreth Universitetit: • EMU gjendet në Qipron Veriore, është themeluar në vitin 1979 • EMU ka një staf akademik prej 1100 profesorëve nga 35 shtete të ndryshme • Ka rreth 20,000 studentë nga më shume se 106 shtete • 100 programe bachelor • 81 programe Master dhe Ph.D. EMU ka më shume se 100 Programe...

American University of Bulgaria
Post

American University of Bulgaria

Rreth Universitetit American University in Bulgaria (AUBG) është universitet privat në Bullgari. I themeluar në vitin 1991, sot AUGB ka rreth 1,000 studentë nga 40 shtete në 5 kontinente. Afër 50% e studentëve janë studentë ndërkombëtar. 99.8% e studentëve që përfundojnë studimet në këtë universitet, gjejnë punë pak muaj pas diplomimit. AUGB akreditohet nga i...

American  College of Thessaloniki
Post

American College of Thessaloniki

Rreth Universitetit: • ACT është i akredituar në Shtetet e Bashkuara nga ana e NEASC (Shoqata e Shkollave dhe Kolegjeve New England). • Përveç që ka akreditim të plotë të NEASC, programet universitare të ACT gjithashtu janë të vlefshme nga “Open University”, Britani e Madhe • Ofron shkollim te një cilësije të lartë, nivele shumë-disiplinor...

Anglo American University
Post

Anglo American University

Rreth Universitetit Universiteti Anglo-Amerikan, një universitet privat në Pragë,Ceki ka tërhequr shumë studentë nga e gjithë bota me një diplomë të njohur globalisht. Në zemër të Pragës, me shumë programe AAU mbetet zgjedhje e shumë studentëve për studime jashtë vendit. Kuptoni më shumë për Universitetin këtu: https://www.aauni.edu Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere...

Munich Business School
Post

Munich Business School

Rreth Universitetit: Munich Business School (pastaj me emrin Europäische Betriebswirtschafts-Akademie) është themeluar në 1991 nga European Business Schools International (ebsi) London, Paris, Madrid dhe Milan. Iniciatoret ndjekën një qëllim mbi shumë qëllime të tjera: të vendosë standarde të reja për orientim praktik dhe ndërkombëtarizim për edukimin e biznesit në qendren ekonomike të Gjermanisë Jugore. Për...

Webster
Post

Webster

Rreth universitetit • I themeluar në Gjenevë, Zvicër në vitin 1978 • Mbi 500 studentë nga 90 shtete të ndryshme • 15 programe Bachelor • 5 programe Master Programet bachelor në këtë Universitet, mund t’i gjeni këtu: https://webster.edu/admissions/undergraduate/index.php Ndërsa programet master mund t’i gjeni këtu: https://webster.edu/admissions/graduate/index.php Informata rreth pranimit në këtë Universitet dhe procesit të...