Webster

Rreth universitetit

• I themeluar në Gjenevë, Zvicër në vitin 1978
• Mbi 500 studentë nga 90 shtete të ndryshme
• 15 programe Bachelor
• 5 programe Master

Programet bachelor në këtë Universitet, mund t’i gjeni këtu: https://webster.edu/admissions/undergraduate/index.php

Ndërsa programet master mund t’i gjeni këtu: https://webster.edu/admissions/graduate/index.php

Informata rreth pranimit në këtë Universitet dhe procesit të aplikimit i gjeni këtu: https://webster.edu/admissions/first-year-students.php

Kostot e shkollimit mund t’i gjeni këtu: https://www.webster.edu/admissions/undergraduate/tuition.php

Informatat rreth financimit të shkollimit mund t’i gjeni këtu: https://www.webster.edu/financialaid/programs.php

Për më shumë rreth Webster University, shihni linkun> http://www.webster.ch/about/

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!