Metropolitan School of Business and Management

Rreth Universitetit:

• Metropolitan School of Business and Management është themeluar  në vitin 2015
• Metropolitan School of Business and Management ofron programe bachelor dhe master
• Metropolitan School of Business and Management është një institucion i arsimit të lartë në Angli

Për të parë programet e këtij universtiteti, ju lutemi vizitoni faqen: https://msbm.org.uk/programmes

Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i gjeni këtu: https://msbm.org.uk/learning-with-msbm/applying-to-msbm

Për më shumë rreth universitetit, vizitoni: https://msbm.org.uk/ 

Ejani na vizitoni dhe merrni informata më të hollësishme për aplikim bashkë me ne – partnerin e Metropolitan School of Business and Management

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!