Duquesne University

Rreth Universitetit:

• Duquesne University është themeluar  në vitin 1878
• Duquesne University ofron programe bachelor, master dhe doktoratë
• Duquesne University është një institucion i arsimit të lartë në Pitsburg, SHBA

Për të parë programet e Universitetit, ju lutemi vizitoni faqen: https://www.duq.edu/academics/degrees-and-programs

Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i gjeni këtu: https://www.duq.edu/admissions-and-aid

Për më shumë rreth universitetit, vizitoni: https://www.duq.edu/

Ejani na vizitoni dhe merrni informata më të hollësishme për aplikim bashkë me ne – partnerin e Duquesne University

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!