Kurse përgatitore për TOEFL, IELTS dhe SAT

3SHI

Testet TOEFL iBT, IELTS dhe SAT janë teste standard kyqe të cilat janë të nevojshme, e thuajse të domosdoshme për studime jashtë vendit. Përderisa testet e gjuhes TOEFL/IELTS kërkohen për studime bachelor dhe magjistraturë/doktoraturë, SAT kërkohet vetëm për nxënësit e shkollës së mesme që duan të regjistrohen në Universitet për studime bachelor. Testet TOEFL dhe IELTS testojne vetëm nivelin tuaj të gjuhës angleze, ndërsa SAT eshte test akademik dhe teston gjuhën angleze dhe matematikë.

Pse duhet të zgjedhni Smart Center për vijimin e këtyre kurseve? 

 • Fondi i orëve është mirë i menduar dhe organizuar
 • Kurrikulë te pergatitur per rezultate te larta per kandidat
 • Punohet me librat dhe shtëpitë botuese më të mira, enkas të përzgjedhura nga instruktorët e kurseve
 • Stafi professional dhe shumë I dedikuar pr punë
 • Çmimet e arsyeshme
 • Ndihma e vazhdueshme kandidatëve
 • Ndihme per regjistrim te testeve te permendura dhe per gjetje te universiteteve me bursa

 Mirëpo, mbi të gjitha pse duhet të zgjidhni Smart Center janë rezultatet e dëshmuara.

 Më poshtë gjeni vetëm disa nga rezultatet e arritura nga kandidatët e Smart Center në TOEFL në një hark kohor jo shumë të gjatë:

 Emri dhe mbiemri  Rezultati ne TOEFL iBT/ IELTS
Riga Demiri 117
Flaka Kokolli 113
Artina Fejzullahu 112
Edor Agushi 110
Drin Çelaj 114
Aurela Berila 109
Drin Humolli 109
Etrit Haxholli 110
Hana Gjikolli 111
Aulona Kukaj 111
Argona Kuqi 116
Kreshnik Ahmeti 116
Flutura Balaj 114
Vlera Gashi 111
Gentrit Begaj 114
Lyra Hoxha 7.5 IELTS
Vigan Gashi 8.0 IELTS
Blerand Mujaj 8.0 IELTS
Gentian Krasniqi 8.5 IELTS
 

Vërejtje; Mesatarja e rezulatatiit të TOEFL në Kosovë e publikuar nga ETC është vetëm 79 pikë

Gjithashtu, rezultatet nuk kanë munguar as në SAT, që konsiderohet si test shumë sfidues për nxënësit. Po ju listojmë vetëm disa nga rezultatet e larta te arritura në qendrën tone. Lista ësht shumë shumë më e gjatë:

   Rezultati ne SAT
Aurela Berila 2090
Bind Ahmetaj  1280 SAT e re
Riga Demiri 2190
Ilir Henci 2020
Agon Kastrati 2160
Agron Rexhaj 2160
Lindon Krasniqi 1430 Sat e re
Albion Krasniqi  1280

Këto rezultate u kanë ndihmuar këtyre nxënësve të regjistrohen në disa nga fakultetet më prestigjioze në botë, e po ashtu edhe të marrin bursa. Disa nga Universitetet ku këta të rinjë janë pranuar dhe kanë fituar bursa:

 • Harvard University
 • Cornell University
 • Columbia University
 • Dartmouth College
 • Babson College
 • Bocconi University
 • New York University
 • Syracuse University
 • HULT International School of Business
 • Drexel University
 • UCL College London
 • Minerva
 • Ne universitetet me te mira anglishtfolese ne Turqi, Greqi Bulllgari, çeki, Zvicer dhe plot vende tjera te Evropes

4 Universitetet e para të listuara janë IVY League – Universitetet më të mira në botë.

Gjithashtu nxënësit tanë janë në pothuajse cdo vend të botës dhe atë në Universitetet më në emër. Në to ata kanë fituar bursa enorme si psh:

 • Harvard University $300,000
 • Dartmouch College $230,000
 • Babson College $240,000
 • Cornell University $ 220,000
 • New York University $ 200,000
 •  Drexel University $ 240 000
 • Miverva $180 000
 • Dhjetëra të tjerë me bursa te plota nën $ 200, 000

Në këtë artikull ju listuam vetëm disa nga sukseset e kandidatve tanë dhe punës së madhe dhe sistematike që bëhet në qendrn tonë. Ejani në Smart Center, bashkohuni me grupet e reja, dhe mësojeni rrugën drejt suksesit! Grupet e reja pergatitore per TOEFL iBT, IELTS dhe SAT po fillojne ne Smart.

Bashkohuni edhe ju suksesit – ejani ne Smart