Technical University of Ireland
Post

Technical University of Ireland

Rreth Universitetit: • Technical University of Ireland është themeluar  në vitin 2019, ndërsa nga viti 1887 deri në 2019 njihej si Instituti Teknik i Dublinit • Technical University of Ireland ofron programe bachelor dhe master • Technical University of Ireland është një institucion i arsimit të lartë në Irlandë dhe universiteti i parë teknik në Irlandë,...

London South Bank University
Post

London South Bank University

Rreth Universitetit: • London South Bank University është themeluar  në vitin 1892 • London South Bank University ofron programe bachelor, master dhe doktoraturë • London South Bank University është një institucion i arsimit të lartë në Angli dhe njihet si një nga universitetet me normën më të lartë të punësimit Për të parë programet e këtij...

Maynooth University
Post

Maynooth University

Rreth Universitetit: • Maynooth University është themeluar në vitin 1997 • Maynooth University ofron programe bachelor, master dhe doktoraturë • Maynooth University është një institucion i arsimit të lartë në Irlandë, në vitin 2019 u rangua # 43 në 100 universitetet më të mira globale nën 50 vjeç në Renditjet e Times Higher Education. Për të...

Institute of Technology Sligo
Post

Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo Rreth Universitetit: • Institute of Technology Sligo është themeluar në vitin 1970 • Institute of Technology Sligo ofron programe bachelor, master dhe doktoraturë • Institute of Technology Sligo është një institucion i arsimit të lartë në Irlandë Për të parë programet e këtij universtiteti, ju lutemi vizitoni faqen: https://www.itsligo.ie/courses/ Informatat për studentët e...

Rising Stars International
Post

Rising Stars International

Rising Stars International Rreth Agjencionit: • Rising Stars International është themeluar për të ndihmuar nxënësit dhe studentët për të aplikuar në universitete të ndryshme me bursa sportive dhe akademike Për të parë bursat që ofrohen ju lutemi vizitoni faqen: https://www.rising-stars-international.com/schoolarship-facts/ Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i gjeni këtu: https://www.rising-stars-international.com/requirements/ Ejani na vizitoni dhe merrni informata...

Berlin International College
Post

Berlin International College

Berlin International College Rreth Universitetit: • Berlin International College është themeluar në vitin 2012 • Berlin International College ofron programe përgatitore për bachelor dhe master në Gjermani Për të parë universitetet që mund të aplikoni përmes këtij kolegji, ju lutemi vizitoni faqen: https://www.berlin-international-college.de/partner-universities Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i gjeni këtu: https://www.berlin-international-college.de/programs/program-options Për më shumë...

University of Debrecen
Post

University of Debrecen

Ky Universitet prestigjioz i shtohet games se gjere te Universiteteve partnere te Smart Center, per te cilat mund te merrni ndihme FALAS per gjithcka qe lidhet rreth aplikimit. University of Debrecen i themeluar ne vitin 1538 eshte Universiteti me i vjeter ne Hungari dhe si i tille mbledhe rreth vetes staf te mrekullueshem dhe student...

Saint Camillus International University of Health Sciences
Post

Saint Camillus International University of Health Sciences

Rreth Universitetit Saint Camillus International University of Health Sciences eshte Universitet i dedikuar krejtesisht per shkenca mjekesore. I ndodhur ne Itali dhe eshte pjese e World Directory of Medical Schools, bashkepunim ne mes the World Federation for Medical Education (WFME) dhe Foundation for Advancement of International Medical Education and Research (FAIMER). Per programin e Mjekesise...

Mykolas Romeris University
Post

Mykolas Romeris University

Rreth Universitetit Mykolas Romeris eshte nje nga Universitetet me te medha ne Lituani, me programe te ranguara larte ne shkenca sociale. Universiteti ka partneritet me 300 institucione tjera dhe eshte pjese e disa organizatave me renome boterore si: International Association of Universities, European University Association, European Association for International Education, European-Asian Knowledge Consortium Social Technologies...

MODUL University Vienna
Post

MODUL University Vienna

Rreth Universitetit – MODUL University Vienna eshte i krijuar nga Vienna Chamber of Industry and Commerce – Si rrjedhoje, ka me shume se 700 kompani partnere ku pastaj punesohen studentet – Ka me shume se 90% rate punesimi ne student – Radhitet si 25 Universitetet me te mira te biznesit ne Evrope nga European Commission...