Saint Camillus International University of Health Sciences

Rreth Universitetit

Saint Camillus International University of Health Sciences eshte Universitet i dedikuar krejtesisht per shkenca mjekesore. I ndodhur ne Itali dhe eshte pjese e World Directory of Medical Schools, bashkepunim ne mes the World Federation for Medical Education (WFME) dhe Foundation for Advancement of International Medical Education and Research (FAIMER).

Per programin e Mjekesise gjeni informata ketu: http://www.unicamillus.org/courses-of-degree-in-medicine-and-surgery/degree-in-medicine-and-surgery

Per programet tjera informatat i gjeni ketu: http://www.unicamillus.org/courses-of-three-year-degree-courses

Ne kete Universitet mund te aplikoni nga 1 shkurt- 23 prill, dhe ne proces duhet te regjistroheni per test te Universitetit: http://www.unicamillus.org/admission-test

Universiteti gjithashtu njihet per hulumtime te medha ne fushen e mjekesise: http://www.unicamillus.org/overview

Aplikoni permes Smart Center dhe perfitoni nga ndihma profesionale e stafit tone!