MODUL University Vienna

Rreth Universitetit

– MODUL University Vienna eshte i krijuar nga Vienna Chamber of Industry and Commerce
– Si rrjedhoje, ka me shume se 700 kompani partnere ku pastaj punesohen studentet
– Ka me shume se 90% rate punesimi ne student
– Radhitet si 25 Universitetet me te mira te biznesit ne Evrope nga European Commission
– Ka me shume se 70% student nderkombetar
– Ka start-up hub, ku edhe financohen projektet e studenteve

Aplikimi

Per nivelin bachelor kerkohen:

– Forma online e aplikimit
– Letra motivuese
– Transkriptat e perkthyera te shkolles se mesme
– TOEFL IBT 76 (Writing 22)
– Kopja e pasaportes
– 1 foto e pasaportes
– 1 leter rekoamndimi
– Interviste me Universitetin

Per nivelin master:

– Forma online e aplikimit
– Letra motivuese
– Transkriptat e perkthyera dhe diploma e fakultetit
– TOEFL IBT 88 pike
– Kopja e pasaportes
– 1 foto e pasaportes
– 2 letra rekoamndimi
– Interviste me Universitetin

Per nivelin PhD:

– CV
– Statement of Research
– Kopjet e certifikatave
– Transkriptat e perkthyera
– TOEFL IBT 100+
– Shembull i publikimit (opsional)
– Kopja e pasaportes
– Foto e pasaportes
– 2 letra rekomandimi

Afati i aplikimit per semestrin e vjeshtes eshte 31 Maj, ndersa per ate te pranvers 31 Tetor.

Cmimi dhe bursat

Screen Shot 2018-12-24 at 12.23.24 PM

Per pagese te hershme fitoni 3000EUR burse, ndersa per arritje te medha edhe 3000EUR tjera.