EU Business School
Post

EU Business School

Rreth Universitetit Qasja e EU Business School për edukim krijon programe profesionale biznesore të cilat janë të fokusuara në praktikë. Kjo mënyrë përfshinë studimin e rasteve reale biznesore, duke kombinuar analizimin akademik dhe praktik. Kurrikula e EU Business School ndjekë sistemin e Bolonjës, një proces standard i cili përdoret në gjithë Evropën dhe në Universitete...

Valparaiso University
Post

Valparaiso University

Rreth Universitetit Valparaiso University eshte Universitet privat i cili gjendet ne Indiana, SHBA (vetem nje ore larg Chicagos). Eshte Universitet i mesem me 4500 studente, dhe njihet per numrin e vogel te studenteve ne klase (vetem 18-20 student ne klase) me proporcion 11:1 student per profesor. Programet Valparaiso University ofron me shume se 90 programe,...

South Dakota State University
Post

South Dakota State University

Rreth Universitetit Universitet me mbi 200 programe, dhe me mbi 200 organizata studentore, me cmim të volitshëm shkollimi, dhe mbështetje të madhe akademike, South Dakota University është Universiteti i përkyer pët të gjithë. Programet bachelor i gjeni ketu: https://www.sdstate.edu/academics/undergraduate-majors Ato master ketu: https://www.sdstate.edu/aca…/graduate-professional-degrees Mund te kryeni gjithashtu mesim nga distanca: https://www.sdstate.edu/continuing-distance-education Ky Universitet është një...

John Cabot University
Post

John Cabot University

Rreth Universitetit: Universiteti John Cabot kombinon sistemin e shkollimit amerikan me eksperiencën e të jetuarit evropiane. Me profesorë nga gjithë bota, me studentë nga 70 vende të botës, dhe me 13 programe, John Cabot radhitet si Universiteti I 13-të në Evropë për nga kualiteti. – John Cabot University ka filluar të operojë qysh në vitin...

NORTHWEST MISSOURI STATE UNIVERSITY – USA
Post

NORTHWEST MISSOURI STATE UNIVERSITY – USA

Rreth Universitetit: Universiteti Northwest Missiouri State ështëthemeluar në vitin 1905, i cili ka program katër vjeçar në nivelin bachelor dhe gjithashtu programe master. Ky Universitet ndodhet në Maryville, Missouri, Shtetet e Bashkuara të Amerikes. Universiteti ofron për studenta 127 programe ne4 nivelin bachelor dhe 40 programe në nivelin Master. – Universiteti Northwest Missiouri State ka...

CHARLES UNIVERSITY – Faculty of Physical Education,  Sport and Physiotherapy
Post

CHARLES UNIVERSITY – Faculty of Physical Education, Sport and Physiotherapy

Studioni Edukate Fizike, Sport dhe Fizioterapi ne CHARLES University permes Smart Center Smart Center ka arritur marreveshje bashkepunimi me univeristetin e njohur te fushes se Edukates Fizike, Sportit dhe Fizioterapise CHARLES University, Hradec Kalove Prague Czech Republic Ky univeristet ofron studime shume cilesore ne keto fusha. Vizito me shume linkun https://www.ftvs.cuni.cz/FTVSEN-39.html) dhe https://www.ftvs.cuni.cz/FTVSEN-40.html) Permes kesaj marrevshje Smart...

Faculty of Pharmacy, Hradec, Kralove – Charles University
Post

Faculty of Pharmacy, Hradec, Kralove – Charles University

Rreth Universitetit: Universiteti: Charles University – Faculty of Pharmacy është universiteti i parë i themeluar nga Charles IV në Evropën Qendrore në vitin 1348. Fakulteti i Farmacisë, me seli në qytetin e Hradec Králové, u themelua me dekret të qeverisë më 1969. Hradec Králové, qyteti më i madh në Boheminë Lindore, ka rreth njëqind mijë...

CLARKSON UNIVERSITY – USA
Post

CLARKSON UNIVERSITY – USA

Rreth Universitetit: Me një traditë mbi 120 vjecare, Clarkson University I kushton rëndësi të vecantë cilësisë së arsimit. Me raport të lartë professor-student, studentë nga 65 vende të botës dhe mbi 95 programe, ky universitet ofron eksperiencë të jashtëzakonshme – Clarkson University ka filluar të operojë qysh në vitin 1896 – Numri i studentëve në...

SABANCI UNIVERSITY, TURKEY
Post

SABANCI UNIVERSITY, TURKEY

Rreth Universitetit: Sabanci University ku marrin bursë 68% e studentëve! Universiteti ka: 11 programe Bachelor 50 programe Master 15 programe PhD Për të mësuar më shumë rreth programeve, ju lutem shihni këtu: https://www.sabanciuniv.edu/en/all-programs Për studentët ndërkombëtar, mund të merrni informata më të hollësishme varësisht nga niveli, këtu: Bachelor – https://www.sabanciuniv.edu/…/prospective-undergraduate… Master – https://www.sabanciuniv.edu/en/prospective-graduate-student Ky Universitet...

MAINE UNIVERSITY, USA
Post

MAINE UNIVERSITY, USA

MAINE UNIVERSITY, USA Rreth Universitetit: I themeluar në vitin 1865, Universiteti i Maine-it është institucion akademik i akredituar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Universiteti gjindet në Orono përgjatë brigjeve të lumit Stillwater. Ai synon të ofrojë edukim kualitativ si dhe hulumtime në fushat e ndryshme. Studentet kryesisht vijnë nga Shtetet e Bashkuara si dhe...