Webster
Post

Webster

Rreth universitetit • I themeluar në Gjenevë, Zvicër në vitin 1978 • Mbi 500 studentë nga 90 shtete të ndryshme • 15 programe Bachelor • 5 programe Master Programet bachelor në këtë Universitet, mund t’i gjeni këtu: https://webster.edu/admissions/undergraduate/index.php Ndërsa programet master mund t’i gjeni këtu: https://webster.edu/admissions/graduate/index.php Informata rreth pranimit në këtë Universitet dhe procesit të...

HULT
Post

HULT

Rreth Universitetit: HULT International Business School është Universtet privat me kampuse në Londër, San Francisko, Dubai, Boston, New York, dhe Shanghai. HULT, i emërtuar sipas donatorit të Universitetit, ka ardhur nga instituti amerikan, The Arthur D.Little School of Management, i krijuar në vitin 1964 në Massachusetts të SHBA. HULT mbanë akreditimin prestigjioz “Triple Crown” që...

HAMK University of Applied Sciences
Post

HAMK University of Applied Sciences

Rreth Universitetit: • HAMK është themeluar  në vitin 1959. • HAMK ofron programe bachelor dhe master • HAMK është një institucion i arsimit të lartë me shtatë vende në Finlandë. Programet janë të koordinuara me industrinë dhe tregtinë. Për të parë programet e Universitetit, ju lutemi vizitoni faqen: https://www.hamk.fi/hame-university-of-applied-sciences/?lang=en Informatat për studentët e ri dhe aplikimin...

Swiss Education Group
Post

Swiss Education Group

A doni të studioni në Universitetet më të mira të Hotilerisë në botë? Me kushtet më supriore dhe mundësitë më te mira për punësim pas studimeve? A doni të kryeni praktikë gjatë kohës së studimeve në kompanitë më prestigjioze? Atëherë, aplikoni me Smart Application Agency në njërin nga Universitet e Swiss Education Group. Keto janë...