University of Debrecen

Ky Universitet prestigjioz i shtohet games se gjere te Universiteteve partnere te Smart Center, per te cilat mund te merrni ndihme FALAS per gjithcka qe lidhet rreth aplikimit.

University of Debrecen i themeluar ne vitin 1538 eshte Universiteti me i vjeter ne Hungari dhe si i tille mbledhe rreth vetes staf te mrekullueshem dhe student te dalluar. Ne fakt, 5 nga studentet jane shperblyer me cmimin Oscar.

I njohur per shkollen e Mjekesise, por gjithashtu edhe me programe te larmishme te deget e Agrikultures, Inxhinierise, Biznesit, Shkencave Kompjuterike, dhe Muzikes, Debrecen ju ofron mundesi te larmishme per studime. Me shume rreth programeve lexoni ketu: https://www.edu.unideb.hu/page.php?programs_a__z&id=242

Kriteret e aplikimit mund t’i gjeni ketu: https://edu.unideb.hu/page.php?id=111

Behuni pjese e ketij Universiteti me tradite, dhe siguroni te ardhmen tuaj!