GJUHË GJERMANE

GJUHË GJERMANE

Smart Center suksesshëm organizon edhe kurse të gjuhes gjermane ne gjitha nivelet. Kursi mbahet në dy formate: intenziv dhe standard. Kursi intenziv që është edhe më i frekuentuar në qendrën tonë se sa ai standard. Kjo ndoshta për shkak të kërkesës së shtuar per mesimin e gjuhes gjermane dhe nevojes me te madhe per punesim…