GJUHË GJERMANE

Course Description

Smart Center suksesshëm organizon edhe kurse të gjuhes gjermane ne gjitha nivelet.

Kursi mbahet në dy formate: intenziv dhe standard.

Kursi intenziv që është edhe më i frekuentuar në qendrën tonë se sa ai standard. Kjo ndoshta për shkak të kërkesës së shtuar per mesimin e gjuhes gjermane dhe nevojes me te madhe per punesim si dhe migrim qe ka ndodhe vitet t fundit ne vendit tone. Ju dedikohet nxënësve të shkollave të mesme, studentëve, të punësuarëve dhe te tjereve. Preferohet për të gjithë kandidatët që duan të përvetsojnë gjuhën gjermane në një periudhë më të shkurtër kohore, për nevoja të tyre personale si shkollë, punësim, bashkim familjar etj.

Kurset kane per qellim qe te forcojne te kandidati, gjermanishtën e shkruar dhe të folur ne menyre te drejte dhe me standarde gjuhesore. Aftësise në te folur (komunikim) i jepet theks te vecante nga të gjitha katër shkathtësitë e gjuhës (të folurit, të dëgjuarit, të lexuarit dhe të shkruarit) të cilat praktikohen tërësisht.

Ne te gjitha kurset e gjermanishtes ne qendren tone:
– Kualitet i larte i pergatitjes
– Çmime konkurruese
– Literature dhe pajisje audio vizuele moderne
– Kurse me numer te limituar te kandidateve – maksimumi 12, jo me shume. Smart është nder qendrat e vetme ne Kosovë që ka vendosur numër të kufizuar të kandidatëve, duke tentuar të ruhet kualiteti në klasë dhe që kandidatët të përfitojnë sa më shumë.

Nivelet janë të ndara duke u bazuar në standardet Evropiane – Common European Framework  (CEF), A1, A2, B1, B2, C1, C2

GJUHË GJERMANE

 

Course Curriculum

  • Germanisht

Price
Free
Students
0
Period
10 weeks
Wishlist
Categories
Ratings