Fotografi

Fotografi

Course Description

Kursi i dedikohet te gjithe te pasionuarve per fotografi dhe atyre qe deshirojne profesionalisht te mirren me te

Do te mesoni me shume per :

* Bazat e fotografise dhe te fotografimit
* Struktura e brendshme e aparatit
* Kompozicioni/
* Bazat e fotografise/ekspozimi
* Perdorimin e dritave n’studio,
* Adobe Lightroom ne detaje
* Perdorimi bazik i Photoshopit edhe filterave si NIK software … dhe shume te tjera

Kualiteti larte i kursit nga profesor te kualifikuarne fakultete te rangut te larte boteror.

Kursi zgjate 10 jave (cdo te shtune nga 3 deri 3.5 ore) dhe kushton 220 euro komplet.

Course Curriculum

  • Fotografi

Price
Free
Students
0
Period
10 weeks
Wishlist
Categories
Ratings