TOEFL / IELTS / SAT / GRE-GMAT

TOEFL / IELTS / SAT / GRE-GMAT

Course Description

Smart Center, të gjitha programet e testeve standardeve i ofron në trajtë të rregullt gjatë javës, në trajtë të rregullt dhe individuale duke ofruar program te avancuar i cili garanton sukses të lartë.

Tani, Smart përmes ofrimit të trajnimeve në testet standarde edhe vikendeve është më afer atyre që gjatë javës janë të zënë me obligime të punës.

Përmes këtij programi I përgjigjemi kërkesës së shumë të interesuareve të cilët kanë shprehur dëshiren që përgatitjen e tyre ta bëjnë në mënyrë të koncentruar vetëm në dy ditët e vikendit.

Course Curriculum

  • TOEFL / IELTS / SAT / GRE-GMAT

Price
Free
Students
0
Period
10 weeks
Wishlist
Ratings