SPEAKING ENGLISH COURSE

Course Description

Permiresoni komunikimin ne gjuhen angleze – FOL SHLIRË ANGLISHT

Ne Smart Center qe rreth dy vite, shume sukseshem organizohet kursi pergatitor per SPEAKING ENGLISH qe per baze ka permiresimin e te folurit ne gjuhen angleze.

Kursi eshte specifikisht i disajnuar me kujdes per permiresimin e te folurit dhe ngritjen e nivelit te komunikimit ne gjuhen angleze ne vendin tuaj te punes dhe ne jeten e perditshme. Strukture mire e menduar per syllabusin 7 javor qe perfshin tema te ndyshme dhe te larmishme ku shtjellohen dhe diskutohen probleme te ndryshme nga jeta reale qe ju ndihmojne kandidateve mjaft shpejt qe te permiresojne te folurit ne gjuhen angleze.

I deshmuar si shume i suksesshem nga kandidatet qe veq kane perfunduar te njejtin ne kurset e mehershme ne qendren tone.
7 jave te plota, 4 here ne jave nga 90 minuta eshte formati i kursit te Speaking ne Smart.

SPEAKING ENGLISH COURSE

 

Course Curriculum

  • English Speaking Course

Price
Free
Students
0
Period
10 weeks
Wishlist
Categories
Ratings