TOEFL

TOEFL

Çka është TOEFL? TOEFL (Test of English as a Foreign Language/Test i Anglishtes si Gjuhë e Huaj) është test standard që matë njohuritë e një personi në gjuhën angleze. TOEFL është testi më i përhapur standard, i pranuar nga më shumë se 9,000 Universitete dhe Agjensi në botë. Kujt i nevojitet TOEFL? Më shumë se 30 milion…

Price
Free
Categories
Ratings

0 rating