TOEFL / IELTS / SAT / GRE-GMAT

TOEFL / IELTS / SAT / GRE-GMAT

Smart Center, të gjitha programet e testeve standardeve i ofron në trajtë të rregullt gjatë javës, në trajtë të rregullt dhe individuale duke ofruar program te avancuar i cili garanton sukses të lartë. Tani, Smart përmes ofrimit të trajnimeve në testet standarde edhe vikendeve është më afer atyre që gjatë javës janë të zënë me…