Business English

Business English

Ne Smart Center fillon programi I ri BUSINESS ENGLISH COURSE që fokus themelor ka mësimin apo përmirësimin e gjuhës angleze në fushën e biznesit Me nje kurikulë të përpiluar me kujdes dhe literature moderne , ky kurs ka per qëllim që të ju ndihmojë te gjithë të interesuarve të: • Zgjeroj fjalorin biznesor • Zhvilloj…