GRE & GMAT

GRE & GMAT

Çka janë GRE dhe GMAT testet? GRE (The Graduate Record Examination) dhe GMAT (The Graduate Management Admission Test) janë provime për regjistrimin e kandidatëve për studimet e master dhe të doktoratures në Universitetet anglisht-folëse dhe shumë shtete me programe në gjuhën angleze. Prandaj, të diplomuarit nga fakultetet që fillojnë studimet Master apo Doktoraturë kryesisht në SHBA dhe Evropë duhet ta kryejnë testin e…

Price
Free
Categories
Ratings

0 rating