University of Veterinary Medicine

Rreth Universitetit:

• University of Veterinary Medicine është themeluar  në vitin 1787
• University of Veterinary Medicine ofron programe bachelor, master dhe doktoraturë
• University of Veterinary Medicine është një institucion i arsimit të lartë në Hungari

Homepage – University of Veterinary Medicine Budapest

Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i gjeni këtu: https://univet.hu/en/education/admission/

Për më shumë rreth universitetit, vizitoni: https://univet.hu/en

Ejani na vizitoni dhe merrni informata më të hollësishme për aplikim bashkë me ne – partnerin e University of Veterinary Medicine

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!