RIT Kosovo

Smart ka marrëveshje me RIT Kosovo për aplikim në këtë Universitet!

Pse të aplikoni në RIT Kosovo përmes nesh?

Po ju japim vetëm disa arsye:

– Ne ju ndihmojmë me formën e aplikimit për pranim FALAS

– Ne ju ndihmojmë me aplikim për bursë FALAS

– Tek ne, mund të merrni përgatitjen më profesionale për testin TOEFL dhe Math

– Studentët tanë gjithmonë radhiten të parët në pranim dhe bursë

Ejani edhe ju e filloni aplikimin sa më herët bashkë me ne!