IU International University of Applied Sciences

Rreth Universitetit:

• IU International University of Applied Sciences është themeluar  në vitin 1998
• IU International University of Applied Sciences ofron programe bachelor dhe master

• IU International University of Applied Sciences një institucion i arsimit të lartë në Gjermani

IUBH University of Applied Sciences | LinkedIn

Për të parë programet e Universitetit, ju lutemi vizitoni faqen: https://www.iubh-international.com/bachelor/degree-programmes/

Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i gjeni këtu: https://www.iubh-international.com/admission/

Për më shumë rreth universitetit, vizitoni: https://www.iubh-international.com

Ejani na vizitoni dhe merrni informata më të hollësishme për aplikim bashkë me ne – partnerin e IU International University of Applied Sciences

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!