Acsenda School of Management

Rreth Universitetit:

• Acsenda School of Management është themeluar  në vitin 2015
• Acsenda School of Management ofron programe bachelor dhe master
• Acsenda School of Management është një institucion i arsimit të lartë në Vancouver Kanadë

Acsenda Home - Acsenda School of Management

Për të parë programet e Universitetit, ju lutemi vizitoni faqen: https://acsenda.com/academic-programs/

Informatat për studentët e ri dhe aplikimin i gjeni këtu: https://acsenda.com/admissions/entrance-requirements/

Për më shumë rreth universitetit, vizitoni: https://acsenda.com/

Ejani na vizitoni dhe merrni informata më të hollësishme për aplikim bashkë me ne – partnerin e Acsenda School of Management!

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!