Oferta verore në Smart Center

Oferta Verore po vjen ne Smart Center.
Te gjitha kurset TOEFL, SAT, IELTS, Gjuhe ANGLEZE, Gjuhe GJERMANE, SPEAKING English Course do te jene me zbritje dhe intenzive.

TOEFL – 240 euro, duke perfshire ne cmim edhe librat. Pergatitje zgjate 7 jave.
SAT – 60 euro Zbritje, dhe kursi zgjate 7 jave
IELTS – 320 euro
Speaking English – zgjate 6 jave dhe kursi me 20% zbritje kushton vetem 80 euro.
Gjuhe Gjermane – 140 euro – Nivelet A1, A2 dhe B1. Zgjate 8 jave
Gjuhe Angleze – 85 euro – Nivelet 1 deri 5. Zgjate 7 jave

Perfitoni nga kjo oferte e madhe e Smart. Regjistrimet kane filluar dhe qe perfitoni nga oferta duhet qe regjistrmet ti beni deri me 10 Qershor, kur edhe pritet te fillojne kurset.

==============
Ne te gjitha kurset
– Kualitet i larte i pergatitjes
– Cmime shume konkurruese
– Kurse me numer te limituar te kandidateve –
– Literature e perzgjedhur dhe me e reja
– Staf me pervoje dhe qe garanton kualitet
———————
Adresa e Smart: Qendra ndodhet ne rrugen per breg te diellit nga semaforet te menza e studenteve, kthesa e pare majtas. Ne kete rruge ndodhet edhe ICK dhe ish CACTUS.

Info; 044-105-697 ; 049-81 81 89
————————-
Testo nivelin e gjuhes angleze dhe gjermane ketu; http://smartcenter-pr.com/

Regjistrohuni online;http://smartcenter-pr.com/regjistrohu/