Valparaiso University

Rreth Universitetit

Valparaiso University eshte Universitet privat i cili gjendet ne Indiana, SHBA (vetem nje ore larg Chicagos). Eshte Universitet i mesem me 4500 studente, dhe njihet per numrin e vogel te studenteve ne klase (vetem 18-20 student ne klase) me proporcion 11:1 student per profesor.

Programet

Valparaiso University ofron me shume se 90 programe, ne keto 5 fakultete te ndryshme:

– Kolegji i Biznesit
– Kolegji i Shkencave dhe Artit
– Kolegji i Inxhinierise
– Kolegji i Infermierise dhe Shendetesise
– Kolegji i Ligjit

Linku i Universitetit: https://www.valpo.edu/

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!