CHARLES UNIVERSITY – Faculty of Physical Education, Sport and Physiotherapy

Studioni Edukate Fizike, Sport dhe Fizioterapi ne CHARLES University permes Smart Center

Smart Center ka arritur marreveshje bashkepunimi me univeristetin e njohur te fushes se Edukates Fizike, Sportit dhe Fizioterapise CHARLES University, Hradec Kalove Prague Czech Republic

Ky univeristet ofron studime shume cilesore ne keto fusha. Vizito me shume linkun https://www.ftvs.cuni.cz/FTVSEN-39.html) dhe https://www.ftvs.cuni.cz/FTVSEN-40.html)

Permes kesaj marrevshje Smart do te je te perfaqesuesi i ketij univeristeti per territor te Kosoves. Inkurajohet te gjithe kandidatet e interesuar te vizitojne Smart per informata me te detajuara rreth ketij univeristeti te njohur.

Aplikimet per kete univeristet ende jane te hapura
———
Na vizitoni ne Smart cdo dite pune nga 11 deri 19 00 per info me te detajuara:
Jemi ne dispozicion per cdo kandidat per info te detajuara nga keshillatrja jone per karriere cdo:

Te HENEN nga 16 30 deri 17 30
Te MARTEN nga 16 30 deri 17 30
Te ENJTEN nga 16 30 deri 17 30

Info; 044-105-697 ; 049-81 81 89