Faculty of Pharmacy, Hradec, Kralove – Charles University

Rreth Universitetit:

Universiteti: Charles University – Faculty of Pharmacy është universiteti i parë i themeluar nga Charles IV në Evropën Qendrore në vitin 1348. Fakulteti i Farmacisë, me seli në qytetin e Hradec Králové, u themelua me dekret të qeverisë më 1969.

Hradec Králové, qyteti më i madh në Boheminë Lindore, ka rreth njëqind mijë banorë; ajo ndodhet rreth 100 km në lindje të kryeqytetit të vendit, Pragë.

Për më shumë rreth Charles University Faculty of Pharmacy, vizitoni: www.faf.cuni.cz

Ky Universitet është një nga shumë Universitetet partnere tona. Përmes Smart Application Agency, agjension për aplikim për studime jashtë vendit në tri nivelet (Bachelor, Master, PhD), ju mund të merrni gjithë ndihmën e nevojshme me aplikim.

Kjo përfshinë:

– Shiqimin e kritereve për pranim dhe bursë

– Ndihmë me letër motivuese

– Ndihmë me krijimin e CV-së

-Ndihmë me plotësimin e formës së aplikimit

– Ndihmë me aplikim për burse etj.

Na kontaktoni në [email protected] për të caktuar një termin me një nga përfaqësuesit tanë për të marrë informata më të hollësishme, apo për të filluar aplikimin bashkë me ne!