Social Media Training

Social Media Training

Course Description

Mësoni dhe praktikoni aspektet më të rëndësishme të Mediave Sociale në Smart Center.

Programi është dizajnuar për të pajisur kandidatët me aftësi për të punuar me një sferë të gjerë të rrjeteve sociale, për të mësuar praktikat më të mira të reklamimit dhe potencialin e tyre.

Në këtë trajnim do të keni mundësi të mësoni përmes një programi gjithëpërfshirës për:

1) Menaxhimin profesional të kanalave të mediave sociale për qëllime të marketingut
2) Dizajnimin e infografikave përmes mësimit të aplikacioneve të duhura
3) Krijimin e videove informative si pjesë e pandashme e promovimit visual
————————————
– Kualitet i lartë i përgatitjes
– Çmimi: 350 Euro
– Kurse me numër të limituar të pjesëmarrësve
———————

Trajnimi mbahet me trainer me pervoje te gjate ne kete fushe.

Course Curriculum

  • Social Media Training

Price
Free
Students
0
Period
10 weeks
Wishlist
Ratings